Parters

Partners

Ekstrands Bygg samarbetar med de ledande leverantörerna i branschen.

Här kan du läsa mer om våra partners.

Askim Stenindustri är en av Europas modernaste producenter av bänkskivor i natursten och kvartkomposit. Askim Stenindustri AB etablerade sin verksamhet i Töcksfors, Sverige 2011

Badex har nu verkat inom sanitetsbranschen i ca 80 år! Badex ambition är att erbjuda branschfolk och konsumenter kvalitetsprodukter som ger det där lilla extra där det installeras.

Bertazzonis spisar tillverkas och utvecklas i den italienska staden Guastalla, strax nordöst om Parma. Företaget startades sent under 1800-talet och har i lite över 100 år tillverkat spisar av hög kvalitet. Bertazzonis produkter byggs med passion och precision och används av matentuasiaster över hela världen.

Beslag Design är ett branschledande lagerförande försäljningsbolag med snart 40 års erfarenhet inom områdena Beslag och Interiörprodukter. Deras kontor och lager ligger i natursköna Båstad. Härifrån ger Beslag Design bästa tänkbara service till kunder, vilka återfinns i hela Sverige och övriga Norden.

BLANCO är den ledande leverantörerna av diskhoar, diskbänkar och köksblandare. Med mer än 90 års erfarenhet och tillverkning utav diskhoar står BLANCO för att utveckling och innovation hålls på högsta nivå. Vi har diskbänkar i en mängd olika material som passar alla kök.

Blum gör öppning och stängning av möbler till en speciell upplevelse och förhöjer funktionen i hemmet och framförallt i köket. Över 5000 medarbetare världen över strävar efter att våra Blum-beslag ska uppnå den perfekta funktionen. Därmed står köksanvändarens behov i centrum.

Bosch, Under många generationer har Boschs hushållsapparater underlättat vardagen. Våra hushållsapparater står för kompromisslös kvalitet, teknisk perfektion och absolut pålitlighet. I går, i dag och i framtiden.

Cosentino är ett ledande företag, med internationell strävan, som på ett ansvarsfullt sätt utvecklar innovativa ytmaterial av hög kvalitet.

Frankes produkter präglas av god design och gedigen kvalitet. I vårt produktsortiment hittar du fläktar, diskbänkar, blandare, avfallssortering, ugnar och hällar. Alla med uppgiften att uppfylla de behov och krav du har på ditt kök. Vi vill att du ska uppleva nöjet som det innebär att laga mat, äta och umgås i ett kök utrustat med Frankes produkter, det är det som inspirerar oss.

Märket GRASS står för trendsättande produktutveckling, högsta kvalitet, teknisk precision, progressiv design och ansvarstagande miljötänkande. Sedan mer än sextio år tillhör GRASS de internationellt ledande utvecklare och tillverkare av öppningssystem, t.ex. utdragsskenor. EHS

Lechner är Europas största tillverkare av exklusiva bänkskivor och stänkskydd. Från våra tre fabriker kan vi säkerhetställa både kvalité, service och leverans. tt Material vi arbetar med är Glas, Keramik, Stenkomposit, Akrylkomposit, Laminat och Massivträ. Ta en titt in i vår värld av ytor, färger och utforming – din dröm – vår verklighet!

I dag är LG Collection en av landets ledande tillverkare av skräddarsydda bänkskivor, som samarbetar både med de stora varumärkena och de nischade snickerierna. Deras fabrik ligger i anslutning till huvudkontoret i Nässjö, mitt i möbelriket.

Mamut är en auktoriserad Corian® producent vilket är en trygghet för dig som kund då du omfattas av en 10 års begränsad produktgaranti. Mamut ingår i DuPonts Quality Network, vilket innebär att vi tillhör de i Sverige som har den högsta utbildningen, kunskapen och erfarenheten av tillverkning och projekt i Corian.

Miele är det enda globala premiumvarumärket för hushållsmaskiner och maskiner för professionell användning inom textilskötsel, diskning och desinfektion som finns representerat på fem kontinenter.

Köp dina inbyggnadsprodukter direkt ifrån MieleStudio. Tibrokök samarbetar med Miele för en enkel och bekväm beställning av vitvaror.

Varumärket Purus har en stark ställning på den svenska marknaden – synonymt med hög kvalitet och säkerhet. Det självklara valet för golvbrunnar, inomhusavlopp, rostfri sanitet och rostfri inredning.

Framtiden börjar inte i rymden utan hemma hos dig själv – platsen där det finns utrymme för nya möjligheter. Detta är möjligt tack vare flera innovationer och tysk ingenjörskonst i våra produkter. Denna attityd gör oss till nummer ett på den tyska marknaden för vitvaror och en global ledande aktör på marknaden.

Silestone är en produkt som består av 94% naturlig kvarts, som gör materialet utomordentligt hårt och motståndskraftig. Det är en utmärkt yta för köksbänkar, badrum, golv och väggbeklädnad med minsta möjliga antal fogar.

I dag är SPEKVA bland de ledande europeiska tillverkarna av bordsskivor. Med en unik kombination av duktiga hantverkare och modern produktionsteknik.

Vi på Stala har som uppgift att göra vardagen smidigare. Tillsammans med användarna utvecklar vi lösningar som förenklar vardagen och de bästa möjliga arbetsredskapen till såväl kök som grovkök och gård.

Lacanche – en drömspis för alla som älskar matlagning. Godkänd för naturgas, stadsgas och gasol. Den utstrålar tidlös elegans och erbjuder avancerad teknik. Välj bland olika modeller i flera sobra och fräcka färger.

%d bloggare gillar detta: